hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > اجتماعی > ترور قاضی دادگاه کیفری در شیراز | قاضی احسان باقری به ضرب گلوله جان باخت

ترور قاضی دادگاه کیفری در شیراز | قاضی احسان باقری به ضرب گلوله جان باخت

صبح امروز ۶ خرداد ۱۴۰۴، قاضی احسان باقری، رئیس شعبه ۱۰۲ دادگاه کیفری ۲ شیراز، هنگام خروج از منزل توسط فردی ناشناس هدف شلیک گلوله قرار گرفت و جان خود را از دست داد.

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق ؛ صبح امروز ۶ خرداد ۱۴۰۴، قاضی احسان باقری، رئیس شعبه ۱۰۲ دادگاه کیفری ۲ شیراز، هنگام خروج از منزل توسط فردی ناشناس هدف شلیک گلوله قرار گرفت و جان خود را از دست داد.

یک منبع آگاه  اعلام کرد: «قاضی باقری صبح امروز پس از خروج از منزل در شیراز، مورد سوءقصد مسلحانه قرار گرفت و متأسفانه به دلیل شدت جراحات جان باخت.»

بر اساس این گزارش، عامل یا عوامل این حادثه هنوز شناسایی نشده‌اند و نیروهای انتظامی و امنیتی در حال انجام تحقیقات و پیگیری سرنخ‌های مرتبط با این ترور هستند.

مقام‌های قضایی و امنیتی وعده داده‌اند که اخبار تکمیلی در خصوص انگیزه‌ها، جزئیات حادثه و وضعیت پرونده، به‌زودی اعلام خواهد شد./فارس

منبع: sharghdaily-1014018

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو